Un jurnalist rus de investigaţii a murit după o „căzătură inexplicabilă” de la etajul patru

Postat la 17 aprilie 2018 95 afişări

Maxim Borodin declarase ulterior că se teme de autorităţile poliţieneşti, care ar putea descinde în locuinţa sa. Un activist local pentru drepturile omului a declarat că „există o serie de evenimente care a dus la moartea suspectă” a lui Borodin.

Un jurnalist rus de investigaţii a murit după o „căzătură inexplicabilă” de la etajul patru

Un jurnalist care investiga anumite infracţuni, intrigi politice şi războiul din Siria a murit după ce a căzut de la fereastra apartamentului său, situat la etajul patru din Ekaterinburg, al patrulea cel mai mare oraş din Rusia, scrie independent.co.uk.

Maxim Borodin, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit vineri în faţa apartamentului său. Jurnalistul a murit la spital, două zile mai târziu, fără să-şi mai recapete cunoştiinţa.

Borodin era cunoscut pentru investigaţiile sale în lumea interlopă din Ekaterinburg. Acelaşi jurnalist a dezvăluit informaţii privind decesele neraportate din rândul „armatelor-fantomă” ruseşti, care luptă în Siria. El a publicat şi anchete legate despre clerul din Rusia şi protestele violente legate de filmul „Matilda”, considerat „o blasfemie” care descrie relaţia de amor dintre ţarul Nicolae al II-lea şi o balerină tânără.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.