Traian Băsescu, despre un ministru PSD: „Este unul dintre clovnii profesionişti ai Guvernului”

Postat la 16 aprilie 2018 252 afişări

Fostul preşedinte Traian Băsescu nu este tocmai încântat de componenţa Guvernului Dăncilă. Senatorul PMP s-a referit, de data aceasta, la Ministrul Agriculturii, Petre Daea, despre care a spus că este un clovn.

Traian Băsescu, despre un ministru PSD: „Este unul dintre clovnii profesionişti ai Guvernului”

"E unul din clovnii profesionişti ai Guvernului. Vorbesc de Daea cu oaia, care acum e cu viermii de mătase", a spus Băsescu, la RTV.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, este cunoscut pentru declaraţiile sale mai puţin obişnuite, precum cele legate de oaie. „Oaia este o statuie vie. Aceasta este doar o definiţie. Argumentele se găsesc în străfundul analizei pentru fiecare şi pentru orice loc. Uitaţi-vă dumneavoastră astăzi în orice parte a ţării cât de frumos este acest animal pe păşunile verzi ale ţării româneşti. Frunza o are toată lumea, dar oile ca în România nu. Lângă oaie găseşti o frunză, lângă frunză nu poţi să găseşti o oaie”, a declarat Daea, în septembrie 2017, în timp ce se afla la Festivalul Vinului de la Valea Călugărească.

Cititi mai mutlte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.