Firea: Dreapta reunită este într-o goană sinistră de feliere a ciolanului, în timp ce românii mor

Autor: Cosmin Pirv Postat la 11 decembrie 2020 104 afişări

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, susţine că Klaus Iohannis şi „noul CRD” i-au abandonat pe oameni în ghearele pandemiei şi nu fac altceva decât să împartă ministere. De asemenea, ea spune că „noul CDR” nu are un plan pentru ieşirea din criza epidemiologică.

Firea: Dreapta reunită este într-o goană sinistră de feliere a ciolanului, în timp ce românii mor

„Atitudinea nedemocratică a preşedintelui şi deciziile neconstituţionale privind formarea noului guvern aruncă Dreapta ReUnită în <noul CDR> într-o goană sinistră de feliere a ciolanului, în timp ce românii mor sau se îmbolnăvesc cu miile. Klaus Iohannis şi <noul CRD> i-au abandonat pe oameni în ghearele pandemiei şi nu fac altceva decât să împartă ministere, să facă propuneri de premieri şi de miniştri şi să lipească cât mai mulţi politruci de câte o sinecură”, a scris Gabriela Firea vineri pe Facebook.

Ea susţine că noul CDR nu are un plan pentru ieşirea din criza epidemiologică.

„În acest moment, nu există un program de guvernarea al <noului CDR>, nu există un plan al noului CDR pentru ieşirea din criza epidemiologică, nu există un program pe educaţie, nu există un program pe sănătate, nu există o perspectivă privind măsurile de relansare economică. Dincolo de lupta pe ciolan dintre PNL, USR şi UDMR, există doar certitudinea că un guvern al Dreptei va lua măsuri de austeritate, va desfiinţa mii de locuri de muncă, va creşte fiscalitatea şi va bloca majorarea salariilor, a pensiilor detalii şi a indemnizaţiilor pentru copii”, a mai scris liderul social-democrat pe reţeaua de socializare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gabriela firea,
pandemie,
cdr

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.