Firea dă vina pe Opoziţie pentru gropi. De ce vrea să-i pună la plată pe consilierii PNL

Postat la 11 aprilie 2018 198 afişări

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, aruncă vina pentru gropile Bucureştiului pe consilierii Opoziţiei, ”în special pe cei ai PNL”, care, susţine ea, ar bloca lucrările de asfaltare.

Firea dă vina pe Opoziţie pentru gropi. De ce vrea să-i pună la plată pe consilierii PNL

Fac un apel direct la domnul europarlamentar Cristian Buşoi, dar şi la domnul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, care a fost şi viceprimar al Capitalei şi parcă a uitat cât de greu se conduce o primărie. Dacă domnii de la PNL nu se opuneau din răsputeri unui tip de administraţie modern, noi am fi dat aceste lucrări către firmele proprii, nu am fi mers pe vechile contracte, mult mai costisitoare pentru bucureşteni.

Vom face un calcul şi vom vedea cât ar fi costat asfaltările din această primăvară cu propriile companii şi cât va costa acum factura pe vechile contracte. Diferenţa o vom imputa consilierilor generali ai PNL care, ameninţaţi de Orban şi Buşoi, nu votează în Consiliul General pentru interesul cetăţenilor”, a anunţat Gabriela Firea.

Primarul a mai afirmat că urmează un val de amenzi pentru clădirile lăsate de izbelişte, deoarece trebuie să avem ”faţade demne de o capitală europeană”. Totodată, Firea susţine că vor creşte amenzile pentru aruncarea gunoiului pe stradă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.