Fijit, robotul care spune bancuri, ar putea fi cea mai bine vanduta jucarie in 2011

Postat la 07 iunie 2011 34 afişări

Fijit, un robot pufos care poate sa danseze, sa spuna bancuri si sa raspunda unor intrebari, ar putea deveni cea mai bine vanduta jucarie a anului, relateaza publicatia britanica The Telegraph. Tesco, cel mai mare retailer din Marea Britanie, se asteapta ca robotul sa fie pe lista de cumparaturi pentru Craciun a fiecarui parinte.

Fijit are in jur de 30 de centimetri, costa 50 de dolari si se gaseste intr-o varietate de culori pastel. Jucaria este facuta dintr-un plastic foarte fin si stie sa raspunda la mai multe comenzi. Daca ii spui "noapte buna", isi va inchide ochii si va incepe sa sforaie. Cand il gadili, va rade, iar daca il rogi sa stea de vorba cu tine iti va raspunde cu una dintre cele 100 de fraze care i-au fost programate. De asemenea, el stie si cateva bancuri pentru copii.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
robot,
bancuri,
jucarie
/actualitate/fijit-robotul-care-spune-bancuri-ar-putea-fi-cea-mai-bine-vanduta-jucarie-in-2011-8320500
8320500
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.