Fifor îl atacă pe Orban: „Nebunul de sacrificiu de pe tabla de şah a lui Iohannis! Va fi cel mult un premier respins”

Autor: Alexandru Costea Postat la 16 octombrie 2019 23 afişări

Secretarul general al PSD, MIhai Fifor, a declarat, miercuri, că Ludovic Orban este „ de sacrificiu de pe tabla de şah a lui Iohannis”. El mai afirmă că, dacă Parlamentul respinge prima propunere, preşedintele trebuie să desemneze alt premier.

”Orban, <nebunul> de sacrificiu de pe tabla de sah a lui Iohannis! Acesta e rolul mărunt pe care i l-a rezervat preşedintele, cel de <premier respins>. Probabil a simţit şi el că e prea frumos ca să poată fi adevărat. Iar ca să nu facă pe <nebunul>, Rareş Batistuţă l-a amăgit că tot pe el îl va pune Iohannis şi a doua oară. Dar vă spun că nu va exista <a doua oară> pentru Sică. Aşa cum la remaniere Guvernul trebuie să vină cu altă propunere de ministru, atunci când preşedintele o refuză pe prima, tot aşa, Iohannis va trebui să vină cu altă propunere, după ce Sică va fi respins de Parlament. Iar dacă preşedintele va face pe <nebunul>, există desigur calea sesizării conflictului juridic de natură constituţională”, a scris pe Facebook Mihai Fifor.

El a apreciat că Ludovic Orban nu va fi premierul României.

”Deci, dragi români, puteţi răsufla uşuraţi! Orban nu va fi premierul României! Va fi cel mult un <premier respins>, după care va redeveni... şomer”, a conchis social-democratul.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, într-o declaraţie susţinută marţi la Palatul Cotroceni, că prim-ministrul desemnat este liderul PNL Ludovic Orban.

„Am decis să desemnez următorul prim-ministru al României în persoana domnului Ludovic Orban, preşedintele PNL, celui mai mare partid din opoziţie, promotorul principal al moţiunii de cenzură. Aşa e democratic corect, aşa se va întâmpla”, a declarat preşedintele României.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FIFOR,
ORBAN,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.