„Fermierii din vestul României angajează muncitori din Ungaria. Am forţat plecarea a trei milioane (poate 4) de români în 27 de ani, un milion doar în ultimul deceniu”

Postat la 17 iulie 2017 515 afişări

Fostul ministru de Externe al României, Teodor Baconschi spune că fermierii din vestul ţării au început să angajeze muncitori din Ungaria.

„Fermierii din vestul României angajează muncitori din Ungaria. Am forţat plecarea a trei milioane (poate 4) de români în 27 de ani, un milion doar în ultimul deceniu”

Pe Facebook, Teodor Baconschi a scris: Fermierii din vestul României angajează muncitori din Ungaria. Ne lipsesc pe piaţa muncii economişti, IT-şti şi medici. Am forţat plecarea a trei milioane (poate 4) de români în 27 de ani, un milion doar în ultimul deceniu.

Suntem însă numeroşi, aşa că vor exista vectori care să aducă robotizarea industriei (câtă e) şi să decupleze o nouă generaţie de la realitate, prin căşti VR cumpărate din pensii mici.

Partidele nu au doctrine şi programe asumate, aşa cum duc lipsă de legitimitate intelectuală: piaţa ideilor va rămâne pe FB, între micro-comunităţi civice variabil polarizate. Numai autostrăzi nu avem şi nu vom avea: e prea multă corupţie şi n-o poţi diminua decât prin prosperitate şi prevenţie, prin educaţie şi autolimitare spirituală, nu prin telejustiţialismul care a băgat totul în ceaţă.

Vorba unui demnitar: ”să judece opinia publică”…

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.