Fenechiu: Dacă nu rezolv POS Transporturi şi privatizarea CFR Marfă până în iunie poate demisionez

Postat la 27 martie 2013 21 afişări

Ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat, marţi, că în situaţia în care nu va rezolva problema privatizării CFR Marfă şi deblocarea POS Transporturi până la mijlocul lunii iunie este posibil să părăsească Guvernul, după cum îşi doreşte Traian Băsescu.

Fenechiu: Dacă nu rezolv POS Transporturi şi privatizarea CFR Marfă până în iunie poate demisionez

 Ministrul a fost întrebat care este termenul până la care trebuie să ducă la capăt privatizarea CFR Marfă şi deblocarea programului operaţional regional pe transporturi.

"Avem termen până în a doua jumătate a lunii iunie, întâmplător pentru ambele situaţii, şi pentru privatizarea CFR Marfă, şi pentru deblocarea POS-ului de transport", a replicat Fenechiu.

Ulterior, el a fost întrebat dacă îşi depune mandatul de ministru în situaţia în care nu va rezolva aceste probleme, sau doar una dintre acestea.

"Dacă nu le rezolv s-ar putea ca voinţa domnului Băsescu să se îndeplinească", a replicat ministrul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fenechiu-daca-nu-rezolv-pos-transporturi-si-privatizarea-cfr-marfa-pana-in-iunie-poate-demisionez-10693631
10693631
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.