Federer va juca în turneul Masters 1000 de la Monte Carlo

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 10 aprilie 2014 73 afişări

Roger Federer a acceptat un wildcard din partea organizatorilor şi va lua startul în turneul de tenis din seria Masters de la Monte Carlo.

Federer va juca în turneul Masters 1000 de la Monte Carlo

Campionul elveţian nu a mai luat startul pe zgura din principat în ultimii doi ani, acest lucru fiind posibil şi datorită faptului că participarea la turneu nu mai este obligatorie.

Alături de Federer, la Monte Carlo vor mai participa Rafael Nadal (numărul 1 mondial) precum şi Novak Djokovic (numărul 2 mondial şi campion en-titre). Turneul de la Monte Carlo este dotat cu premii totale în valoare de 2,8 milioane de euro şi răsplăteşte câştigătorul cu 1000 de puncte în clasamentul ATP.

În urma începutului bun de an, Federer a urcat pe locul 4 în lume, după ce la sfârşitul anului 2013 căzuse pe locul 8, cea mai proastă clasare a sa din ultimii doisprezece ani.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/federer-va-juca-in-turneul-masters-1000-de-la-monte-carlo-12444604
12444604
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.