FC Universitatea Craiova a intrat în faliment. Tribunalul Braşov a respins planul de reorganizare

Autor: Marius Ţone Postat la 09 aprilie 2014 33 afişări

FC Universitatea Craiova, cvadruplă campioană a României, a intrat în procedura de faliment, Tribunalul Braşov respingând, miercuri, planul de reorganizare în dosarul de insolvenţă al grupării oltene.

"Instanţa a infirmat planul de reorganizare impus de debitoarea SC FC U Craiova SA şi a dispus începerea procedurii de intrare în faliment şi a numit în calitate de lichidator judiciar provizoriu Asociaţia de Insolvenţa SPRL Bucureşti. De asemenea, Tribunalul Braşov a stabilit data de 17 septembrie pentru continuarea procedurii. Sentinţa poate fi atacată cu recurs în termen de 7 zile de la comunicare", se menţionează în soluţia Tribunalului Braşov.

Finanţatorul Adrian Mititelu a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că măsura instanţei este abuzivă. "Eu nu pot să înţeleg cum această instanţă a respins un plan de reorganizare bine construit şi care permitea creditorilor să îşi recupereze creanţele în totalitate. Este o decizie abuzivă a acestei judecătoare Simona Conţ, care nu face altceva decât să favorizeze grupul de la Primăria Craiova", a afirmat oficialul oltean.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
FC UNIVERSITATEA CRAIOVA,
FALIMENT
/actualitate/fc-universitatea-craiova-a-intrat-in-faliment-tribunalul-brasov-a-respins-planul-de-reorganizare-12437946
12437946
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.