FBI are o problemă cu maşina fără şofer a Google

Autor: Dorin Oancea Postat la 18 iulie 2014 233 afişări

FBI are o problemă cu maşina fără şofer a Google

FBI a emis un raport secret în care apreciază că maşina fără şofer a Google poate avea un impact major asupra infracţionalităţii. Un răufăcător într-o maşină fără şofer are ambele mâini libere şi poate privi în orice direcţie, fapt care schimbă complet datele unei urmăriri auto, notează FBI în raport, făcut public de Guardian.

FBI mai crede că maşinile fără şofer pot fi folosite în atentate cu explozibili, dar şi că sistemul de conducere poate fi dereglat, fapt care ar pune viaţa pasagerilor în pericol.

Raportul recunoaşte şi beneficiile de  avea o maşină care nu are nevoie de şofer: un număr mai redus de accidente, de exemplu.

Google testează în prezent un automobil fără şofer, care ar putea intra în circulaţie în următorii cinci până la şapte ani. Prototipuri asemănătoare sunt în teste şi la alţi producători de automobile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sofer,
fbi,
masina,
google,
problema,
raport,
apreciere,
auto
/actualitate/fbi-are-o-problema-cu-masina-fara-sofer-a-google-12942075
12942075
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.