ANALIZĂ - Prăbuşirea avionului în Ucraina îi va face pe turiştii de pe alte continente să evite România: E nenorocirea nenorocirilor

Postat la 18 iulie 2014 76 afişări

Prăbuşirea avionului malaezian în Ucraina îi va determina pe mulţi turişti de pe alte continente să evite Europa de Est şi, implicit, România, considerând că zona este nesigură, cred operatorii din turism, care spun că va scădea şi numărul românilor care vor zbura spre Rusia sau ţările scandinave.

ANALIZĂ - Prăbuşirea avionului în Ucraina îi va face pe turiştii de pe alte continente să evite România: E nenorocirea nenorocirilor

 "E nenorocirea nenorocirilor", a afirmat Gheorghe Fodoreanu, proprietarul agenţiei Invitation Romania.

El a explicat că orice accident aviatic major se reprecutează negativ la nivel mondial, iar în perioada imediat următoare numărul pasagerilor pe cursele aeriene din întreaga lume scade cu 0,1-0,5%, ceea ce, arată Fodoreanu, este enorm.

"Bineînţeles că există un impact emoţional. Pe mine m-au sunat în ultimele ore câţiva prieteni ca să mă întrebe pe unde trec exact avioanele cu care urmează să zboare", a spus Dorin Ivaşcu, preşedintele Asociaţiei Române a Operatorilor Privaţi din Aviaţie.

În afara efectului emoţional, care afectează pasagerii curselor aeriene din întreaga lume, prăbuşirea avionului în Ucraina afectează şi turismul românesc, din cauza vecinătăţii celor două ţări.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/analiza-prabusirea-avionului-in-ucraina-ii-va-face-pe-turistii-de-pe-alte-continente-sa-evite-romania-e-nenorocirea-nenorocirilor-12942025
12942025
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.