Fatuloiu il ataca pe seful Politiei: este "obedient", "a distrus un concept cu care am intrat in UE"

Postat la 23 noiembrie 2010 15 afişări

Secretarul de stat Dan Valentin Fatuloiu a declarat, luni, ca seful Politiei Romane, Petre Toba, a distrus, de cand se afla la conducerea institutiei, un "concept" cu ajutorul caruia Romania a intrat in Uniunea Europeana, actionand abuziv si necomunicand eficient cu subordonatii.

Dan Fatuloiu, seful Departamentului Ordine si Siguranta Publica din Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), a declarat, luni, intr-un interviu pentru postul Antena 3, ca ii reproseaza lui Petre Toba "obedienta, faptul ca nu e recunoscut de oameni si lipsa de comunicare cu acestia".

Fatuloiu a mai spus ca, in locul acestuia, ar pune la conducerea Politiei Romane un "ofiter curat si foarte ferm", care sa reuseasca sa readuca in strada oamenii pe care secretarul de stat i-a pus in anumite functii. Acesta a adaugat ca Toba i-a demis pe toti ofiterii cu studii superioare importante, inclusiv cei care au studiat la FBI.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Politie,
scandal,
mita,
declaratii,
arestare,
MAI,
Fatuloiu,
Toba
/actualitate/fatuloiu-il-ataca-pe-seful-politiei-este-obedient-a-distrus-un-concept-cu-care-am-intrat-in-ue-7740047
7740047
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.