Familia unuia dintre bebelusii raniti la Maternitatea Giulesti, anuntata eronat ca acesta a murit

Postat la 18 august 2010 14 afişări

Familia unuia dintre bebelusii raniti in incendiul de la Maternitatea Giulesti a fost anuntata, miercuri, in mod eronat ca le-a murit copilul, ulterior parintii afland ca de fapt acesta este in viata.

Andrei Dragomirescu, tatal unuia dintre bebelusii raniti in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti, declara, miercuri dimineata, ca a fost sunat de Politia Capitalei, care i-a transmis condoleante, anuntandu-l ca fiul lui a murit.

Dragomirescu a venit, miercuri dimineata, la Maternitatea Giulesti pentru a ridica certificatul de nastere al fiului sau, spunand ca acesta fusese internat la spitalul "Grigore Alexandrescu".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maternitate,
accidente,
incubatoare,
copii,
medicina

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/familia-unuia-dintre-bebelusii-raniti-la-maternitatea-giulesti-anuntata-eronat-ca-acesta-a-murit-6941749
6941749
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.