Familia care şi-a regăsit fiica pierdută după 24 de ani: „De acum înainte tata este aici". VIDEO emoţionant

Postat la 09 aprilie 2018 85 afişări

Un cuplu de chinezi şi-a reîntâlnit fiica pierdută acum 24 de ani, în 1994. Wang Mingqing şi soţia sa, Liu Dengying, au căutat-o pe fată neîncetat, iar unul dintre soţi chiar şi-a schimbat meseria şi a devenit taximetrist în speranţa că o va lua cândva ca pasager.

Familia care şi-a regăsit fiica pierdută după 24 de ani: „De acum înainte tata este aici". VIDEO emoţionant

Femeia a intrat în legătură cu părinţii săi la începutul anului, după ce a citit online o postare despre căutarea lor disperată. Povestea a făcut înconjurul ţării şi foarte mulţi oameni au sărbătorit împreună cu cei trei reîntâlnirea.

Wang Mingqing şi Liu Dengying erau vânzători de fructe şi îşi comercializau marfa lângă o şosea din sud-vestul oraşului Chengdu. Într-o zi foarte aglomeratp, Wang a fugit să schimbe nişte bani pentru un client, iar când s-a întors fetiţa nu a mai fost de găsit, scrie presa chineză.

Wang şi soţia lui au petrecut ani îmntregi căutând-o pe fată în oraş, dar şi în regiunile înconjurătoare, au dat anunţuri în ziare şi au făcut multe apeluri online, iar în 2015 bărbatul a decis să îşi ia licenţa de taximetrist, iar în toată activitatea sa le-a povestit clienţilor despre Qifeng, a împărţit cartonaşe cu informaţii despre ea tuturor şi a afişat chiar un panou pe maşină în care îi ruga pe cei care au orice fel de detalii să îl anunţe negreşit. 

Citeste continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.