Familia Adamescu vrea să cumpere acţiuni la Astra de 16 milioane de euro prin Unirea Shopping Center

Postat la 05 mai 2014 73 afişări

Unirea Shopping Center, companie controlată indirect de soţii Carmen şi Dan Adamescu, vrea să cumpere acţiuni Astra Asigurări de cel mult 16 milioane de euro, titlurile asigurătorului fiind însă oprite de la tranzacţionare pe bursă din 18 februarie, când societatea a intrat în administrare specială.

Familia Adamescu vrea să cumpere acţiuni la Astra de 16 milioane de euro prin Unirea Shopping Center

 Potrivit unui convocator AGEA al Unirea Shopping Center, acţionarii vor discuta, la 5 iunie, "aprobarea achiziţionării unui pachet de acţiuni emise de Astra Asigurăriu a cărui valoare nu va depăşi suma de 16 milioane de euro".

În document nu se precizează mărimea pachetului de acţiuni Astra vizat.

Cea mai recentă tranzacţie operată la bursă cu acţiuni Astra a fost înregistrată în decembrie 2012.

Prin intermediul The Nova Group Investments România, soţii Dan şi Carmen Adamescu controlează un pachet reprezentând 74,16% din acţiunile Unirea Shopping Center (SCDM).

În structura acţionariatului se mai regăseşte SIF Muntenia (SIF4), cu 10% din titluri, în timp ce 15,8% din capital este deţinut de alţi acţionari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/familia-adamescu-vrea-sa-cumpere-actiuni-la-astra-de-16-milioane-de-euro-prin-unirea-shopping-center-12587815
12587815
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.