Factura Cosmote poate fi platita la bancomatele Raiffeisen

Postat la 18 iulie 2011 28 afişări

Clientii Raiffeisen Bank isi pot plati incepand de luni, 18 iulie factura Cosmote la bancomatele bancii, fara comision, sau prin internet banking.

Dovada platii poate fi obtinuta pe loc, prin chitanta eliberata la bancomat.

La sfarsitul lunii iunie, Raiffeisen Bank Romania a lansat facilitatea de reincarcare a cartelelor preplatite direct de la bancomatele bancii, fara comision. Un alt serviciu gratuit la ATM-uri este obtinerea unui mini-extras de cont, continand ultimele 10 operatiuni efectuate de client.

Raiffeisen Bank dispune in prezent de mai multe canale bancare alternative: Internet Banking (Raiffeisen Online), phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking) si plata automata a facturilor prin Direct Debit.

Raiffeisen Bank, a treia banca din sistem dupa valoarea activelor, are in prezent peste 1,3 milioane de utilizatori de carduri de debit si aproximativ 300 de mii de utilizatori de carduri de credit. Banca are o retea de 540 de agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/factura-cosmote-poate-fi-platita-la-bancomatele-raiffeisen-8503704
8503704
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.