Facilităţile pentru companii petroliere au fost aprobate de Guvern - surse

Postat la 19 decembrie 2013 34 afişări

Guvernul a aprobat hotărârea prin care sunt acordate companiilor petroliere facilităţi la cota de biocarburant, calitatea benzinei şi emisiile de gaz, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Facilităţile pentru companii petroliere au fost aprobate de Guvern - surse

 Facilităţile au fost discutate în contextul în care Guvernul urma să majoreze acciza la carburanţi şi încerca să-i convingă pe reprezentanţii companiilor petroliere să nu majoreze preţurile.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat însă că nu va promulga bugetul dacă acciza va fi majorată, premierul Victor Ponta precizând ulterior că negociază cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană amânarea cu trei luni a datei de majorare a accizei la motorină, folosită de către transportatorii de marfă, şi aplicarea acesteia doar la benzină.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/facilitatile-pentru-companii-petroliere-au-fost-aprobate-de-guvern-surse-11794293
11794293
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.