Facebook a raportat venituri în creştere pentru trimestrul trei, dar acţiunile au scăzut cu 10%

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 29 octombrie 2014 38 afişări

Deşi rezultatele financiare pentru trimestrul trei prezentate de CEO-ul Mark Zuckerberg şi CFO-ul David Wehner au fost peste aşteptări, discursul celor doi a provocat o oarecare panică în rândul acţionarilor.

Facebook a raportat venituri în creştere pentru trimestrul trei, dar acţiunile au scăzut cu 10%

Zuckerberg a spus că 2015 va fi un an extrem de important din punct de vedere al investiţiilor pentru Facebook, iar Wehner a avertizat că reţeaua de socializare ar putea înregistra o creştere de 50-70% a costurilor. Compania, au mai spus cei doi, va oferi noi locuri de muncă şi va investi în tehnologii de advertising.

Veniturile Facebook, în trimestrul trei, au fost de 3,2 miliarde, depăşind aşteptările analiştilor de pe Wall Street care vorbeau de 3,1 miliarde.

Încasările provenite din mobile au continuat să crească, reprezentând 66% din încasările totale. În trimestrul doi, ele au reprezentat 61% din total.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/facebook-a-raportat-venituri-in-crestere-pentru-trimestrul-trei-dar-actiunile-au-scazut-cu-10-13476722
13476722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.