Facebook a lansat Marketplace, un nou serviciu de anunţuri gratuite

Postat la 04 octombrie 2016 140 afişări

Facebook a lansat Marketplace, un nou serviciu de anunţuri gratuite

Serviciile precum eBay, OLX sau Okazii ar trebui să fie îngrijorate, întrucât Facebook a anunţat astăzi deschiderea Marketplace, o nouă componentă pentru vânzăre şi cumpărare de produse între utilizatori.

Asemeni tuturor componentelor Facebook, experienţa de utilizare se doreşte a fi una socială, unde vânzătorii şi cumpărătorii pot comunica mai uşor decât pe alte platforme, potrivit Go4it.

Primul pas în direcţia Marketplace a fost introducerea funcţionalităţii „Sell” în cadrul grupurilor de Facebook, aceasta bucurându-se de un succes enorm la nivel global. Facebook susţine că 450 de milioane de utilizatori vizitează în fiecare lună astfel de grupuri, sugerând că este o mare nevoie de o soluţie centralizată, cu funcţii dedicate pentru căutare şi interacţiune.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.