Care sunt cele mai populare produse IKEA din toate timpurile

Autor: Ioana Matei Postat la 05 octombrie 2016 3111 afişări

Care sunt cele mai populare produse IKEA din toate timpurile

Achiziţia de mobilă de la IKEA a devenit un ritual de tranziţie pentru milenialii care îşi părăsesc camerele de cămin şi cuplurile care îşi cumpără primul apartament, sesizează jurnaliştii de la Business Insider.

Compania lansează circa 2.500 de produse noi anual, dar de la momentul în care compania a fost fondată, în 1943, câteva dintre produse au trecut testul timpului şi au rămas în portofoliul acesteia. Spre exemplu, fotoliul Poäng şi-a sărbătorit cea de-a 40-a aniversare, în timp ce o bibliotecă Billy este vândută la fiecare 10 secunde undeva în lume.

IKEA a alcătuit pentru Business Insider un clasament al celor mai populare produse din istoria companiei: acestea nu sunt neapărat cel mai bine vândute produse per ansamblu, deoare acest lucru este greu de stabilit din cauza faptului că sunt vândute la nivel internaţional - sunt mai degrabă cel mai bine vândute produse dintr-un grup din categorii individuale, precum fotoliile sau cadrele de pat.

12. Ramele Ribba

11. Cana Färgrik

10. Canapeaua Klippan

9. Masa Docksta

8. Canapeaua Ektorp

7. Mesele Lack

6. Covoarele Stockholm

5. Blana imitaţie de oaie Rens

4. Rafturile Kallax

3. Cadrele de pat Malm

2. Scaunul Poäng

1. Biblioteca Billy

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.