FABULOS! Simona Halep reuşeşte cel mai bun meci al sezonului şi se califică în semifinale la Roland Garros

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 iunie 2017 349 afişări

Simona Halep a învins-o pe Elena Svitolina (cap de serie 5) cu 3-6, 7-6 (6), 6-0 şi s-a calificat în penultimul act la Roland Garros.

FABULOS! Simona Halep reuşeşte cel mai bun meci al sezonului şi se califică în semifinale la Roland Garros

După un meci dramatic, în care a revenit de la 1-5 în setul 2, Simona Halep a reuşit să o învingă pe Svitolina şi urmează să joace în semifinale contra favoritei 2, Karolina Pliskova.

Halep a început greu meciul, fiind condusă cu 5-0 după doar 25 de minute de joc. A reuşit însă un break şi două game-uri bune de serviciu, dar Svitolina a închis primul set cu 6-3.

Setul al doilea a început în aceeaşi notă, iar favorita 5 s-a desprins repede la 5-1. Deşi târziu, Halep a reacţionat totuşi ca o mare jucătoare, reuşind 5 game-uri la rând.

Jucătoarea din Constanţa a avut apoi 4 mingi de set pe care nu a reuşit să le fructifice, iar setul al doilea a intrat în tiebreak. Halep a salvat o minge de meci la 5-6, reuşind apoi să închidă manşa cu scorul de 8-6.

Setul 3 a început cu un break pentru Simona Halep, moment în care adversara sa a căzut din punct de vedere psihic. Decisivul a durat mai puţin de 20 de minute şi s-a încheiat cu 6-0 pentru româncă.

Dacă o învinge pe Pliskova (numărul 2 mondial), Halep o va întâlni în finală pe câştigătoarea meciului Jelena Ostapenko (nr. 47 mondial) - Timea Baczinsky (numărul 43 mondial).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.