Explozii la biserici în Sri Lanka în timpul sărbătorii de Paşte: Cel puţin 137 de persoane ucise şi alte peste 200 rănite

Autor: Marinela Sarbu Postat la 21 aprilie 2019 38 afişări

Cel puţin 138 de persoane au fost ucise şi peste 200 au fost rănite în urma unor explozii care au avut loc duminică dimineaţă la mai multe biserici şi hoteluri din Sri Lanka în timpul sărbătorii de Paşte, au anunţat autorităţile, relatează CNN şi BBC.

Bilanţul morţilor în urma exploziilor care au avut loc duminică dimineaţă în Sri Lanka a ajuns la 137, iar peste 200 de persoane au fost rănite, conform BBC. Potrivit CNN numărul celor morţi în explozii este de 75, în timp ce Associated Press anunţă 129 de morţi.

Au fost raportate cel puţin şase explozii, fiind vizate trei biserici din Kochchikade, Katuwapitiya şi Batticaloa.

Hotelurile Shangri La, Cinnamon Grand şi Kingsbury, toate în Colombo, au fost, de asemenea, lovite de explozii.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Sri Lanka, Ruwan Gunasekera, a confirmat exploziile. Majoritatea celor răniţi au fost duşi la Spitalul Naţional Colombo, potrivit oficialilor spitalului.

Au existat "numeroase victime, inclusiv străini", a scris pe Twitter ministrul Economiei, Harsha de Silva.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SRI LANKA,
EXPLOZII,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.