Eurovision 2018. Peste 70 de piese în preselecţia pentru a reprezenta România. Ce vedete autohtone s-au înscris la concurs

Postat la 19 decembrie 2017 95 afişări

Sub sloganul "All aboard", Eurovision Song Contest 2018 va avea loc la Lisabona – semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai.

Eurovision 2018. Peste 70 de piese în preselecţia pentru a reprezenta România. Ce vedete autohtone s-au înscris la concurs

Selecţia Naţională Eurovision România a atras 72 de piese în cursa pentru un bilet pentru scena din Lisabona

Vedete autohtone, printre care Feli, Jukebox, Eduard Santha sau Xandra, dar şi compozitori din străinătate – Suedia, Belgia, Italia, Spania şi Republica Moldova – concurează pentru a reprezenta ţara noastră la următoarea ediţie a Eurovision.

În preselecţie s-au înscris şi artişti cu experienţă la Eurovision: Mihai, locul 4 la Eurovision 2006, Atena şi Alex Florea, care a obţinut poziţia a 7-a la finalul ediţiei de anul trecut, din Kiev, alături de Ilinca Băcilă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.