Europa are de înfruntat 10 ani de stagnare economică

Postat la 12 decembrie 2012 13 afişări

Europa se confruntă cu 10 ani de stagnare economică, în timp ce Statele Unite au de înfruntat formarea unei clase de săraci, care depinde de ajutoare de stat, apreciază directorul general al producătorului de bunuri de consum Unilever, Paul Polman.

"Perioada de creştere economică lentă din Europa va dura cel puţin 10 ani şi nu văd o schimbare în această privinţă. Dacă te afli în fruntea unei afaceri precum cea pe care o conduc eu şi nu te pregăteşti pentru aşa ceva, atunci te păcăleşti singur. Sper, spre binele Europei, să mă înşel, dar chiar şi într-un astfel de caz vom fi mai bine poziţionaţi. Este important să priveşti realitatea drept în faţă", a declarat Polman, într-un interviu potrivit Bloomberg.

Declinul încrederii consumatorilor în SUA "îngrijorează lumea", iar recupererea celei mari economii a lumii va fi temperată, cu un avans anual al PIB de 2% dacă Statele Unite "au noroc", a adăugat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Europa,
stagnare economică,
producător
/actualitate/europa-are-de-infruntat-10-ani-de-stagnare-economica-10387828
10387828
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.