Euro a ajuns la 4,5 lei la casieriile băncilor. Cursul este aproape de maximul anului

Autor: Ciprian Botea Postat la 22 martie 2013 16 afişări

Cine are de schimbat o sumă mare din lei în euro şi nu a făcut-o în urmă cu doar câteva săptămâni când cursul scăzuse la 4,35 lei/euro în speranţa unor cotaţii mai mici trebuie să scoată acum din buzunar cel puţin 4,44 lei pentru fiecare euro dacă merge la casieria unei bănci pentru a cumpăra valută.

Euro a ajuns la 4,5 lei la casieriile băncilor. Cursul este aproape de maximul anului

Cine are de schimbat o sumă mare din lei în euro şi nu a făcut-o în urmă cu doar câteva săptămâni când cursul scăzuse la 4,35 lei/euro în speranţa unor cotaţii mai mici trebuie să scoată acum din buzunar cel puţin 4,44 lei pentru fiecare euro dacă merge la casieria unei bănci pentru a cumpăra valută. Băncile afişau ieri cotaţii de schimb la vânzare cuprinse între 4,44 lei/euro şi aproape 4,5 lei/euro. La cumpărare, cotaţiile variau între 4,35 şi 4,45 lei/euro. Cel mai bun curs la vânzare era afişat de CEC Bank, în timp ce BRD afişa cea mai ridicată cotaţie. Cine vrea să obţină un preţ mai bun poate opta pentru casele de schimb valutar, care vindeau ieri euro cu 4,42-4,43 lei/euro. Cotaţiile la vânzare porneau de la 4,37-4,38 lei/euro cu numai o săptămână în urmă. Un client care are de plătit o rată lunară de 300 de euro în contul unui credit în valută trebuie să scoată acum din buzunar cu 20 de lei mai mult decât în urmă cu o săptămână.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
curs valutar,
cotatii,
valuta,
casa de schimb
/actualitate/euro-a-ajuns-la-4-5-lei-la-casieriile-bancilor-cursul-este-aproape-de-maximul-anului-10683580
10683580
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.