Eureko lansează un nou produs: Rezerva Ta Standard

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 septembrie 2012 45 afişări

Eureko Asigurări, filiala locală a grupului financiar olandez Achmea, lansează noul produs Rezerva Ta în varianta Standard, o asigurare de viaţă tradiţională cu acumulare de capital dedicată protejării în faţa riscului de deces din orice cauză.

Spre deosebire de vechiul produs care reprezenta aproximativ 55% din segmentul asigurărilor de viaţă, noua variantă este mai flexibilă şi adaptată astfel încât să răspundă cerinţelor pieţei, atent studiate şi analizate pe portofoliul actual al Eureko Asigurări. Rezerva Ta Standard oferă clienţilor posibilitatea de a utiliza capitalul garantat la expirare pentru a achiziţiona o noua asigurare şi pentru a beneficia de o rentă.

Orice persoană fizică aptă de muncă, cetăţean român sau străin, cu domiciliul sau rezidenţa în Europa este eligibilă pentru încheierea unei asigurări de viaţă Rezerva Ta Standard. Vârsta asiguratului, la data de intrare în vigoare a contractului este de minim 18 ani şi maxim de 60 ani, însă vârsta acestuia la data expirării contractului nu poate fi mai mare de 75 ani.

Produsul acordă clientului posibilitatea efectuării plăţii primei trimestrial, semestrial, anual sau printr-o primă unică. Modificarea frecvenţei de plată se poate face la fiecare aniversare a contractului, iar perioada de graţie este de 30 de zile de la data scadenţei.

"Viitorul fiecăruia dintre noi prezintă un grad mai mare sau mai mic de incertitudine. Ceea ce este cert este că toţi îmbătrânim şi toţi avem anumite vise sau planuri pe care am dori să le realizăm, mai devreme sau mai târziu sau pur şi simplu nu vrem să fim o povară pentru cei apropiaţi la momentul încetării activităţii profesionale. După o analiză atentă pe portofoliul nostru, am decis să remodelăm asigurarea de viaţă cu acumulare Rezerva Ta, care poate fi pentru fiecare dintre noi răspunsul pentru o bătrâneţe în care, dacă nu ne propunem realizări majore, să fim cel puţin independenţi şi liniştiţi din punct de vedere financiar", a declarat Carmen Radu, director general adjunct Eureko Asigurări.

Durata unui contract de asigurare Rezerva Ta Standard este de minim 15 ani, moneda contractului fiind leu, iar dobânda tehnică garantată de 3% este inclusă deja în calculul capitalului garantat la expirare. Prima de asigurare minimă anuală este de 1.000 de lei. Capitalul garantat la expirare este minim 16.000 lei fiind diferenţiat în conformitate cu vârsta clientului şi durata contractului.

La asigurarea de bază se pot ataşa de la început sau pe parcursul derulării contractului asigurări suplimentare. Acestea oferă protecţie financiară la deces, invaliditate, boli grave şi intervenţii chirurgicale în caz de îmbolnăvire şi accident.

Achmea este un grup de asigurări nelistat la bursă, activ în alte şapte ţări europene, în afară de ţara de origine, Olanda. Obiectul principal de activitate este reprezentat de asigurări de viaţă, generale, sănătate şi serviciile legate de pensii administrate privat. Grupul este prezent în România prin Eureko Asigurări şi Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Eureko,
Rezerva Ta Standard,
lansare
/actualitate/eureko-lanseaza-un-nou-produs-rezerva-ta-standard-10024028
10024028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.