Eugen Teodorovici promite că podul suspendat peste Dunăre va fi construit

Postat la 05 iulie 2019 125 afişări

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat, vineri, la Brăila, că podul suspendat peste Dunăre va fi construit, acesta fiind „unul dintre proiectele la care se lucrează intens, înainte de grafic”.

Eugen Teodorovici promite că podul suspendat peste Dunăre va fi construit

„Partea bună e că încep să se facă foarte multe lucruri bune. Ca ministrul interimar la Fonduri Europene am trimis cererea de finanţare pentru acest pod la Comisia Europeană. Urmează să vină răspunsul. La CE e deja un răspuns favorabil. Urmează să se trimită o opinie favorabilă. În acest an în buget sunt prinse toate sumele necesare pentru plăţi în avans pentru 2019. Vedem că e unul dintre proiectele la care se lucrează intens, înainte de grafic, complexitatea acestui proiect ridică clasa constructorilor implicaţi. Au motiv să se mândrească”, a spus Eugen Teodorovici la Brăila, unde a participat, alături de Viorica Dăncilă, la o şedinţă a organizaţiei locale a PSD.

Proiectul podului suspendat peste Dunăre a fost demarat pe vremea când Mihai Tudose era premier.

Despre primarii de la Brăila care l-au susţinut pe Mihai Tudose la alegerile europarlamentare, Teodorovici a spus că au vrut să-l promoveze la Bruxelles.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pod,
dunare,
suspendare,
construire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.