Eugen Bogatu, liderul grupului din care faceau parte Banias si Mironescu

Postat la 24 mai 2011 27 afişări

Eugen Bogatu, fostul director al Directiei Domenii Portuare din Constanta, este considerat de procurorii anticoruptie lider al grupului infractional din care mai fac parte senatorul Mircea Banias si fostul secretar general al MAI Laurentiu Mironescu, potrivit unui comunicat de marti al DNA.

Procurorii il acuza pe Eugen Bogatu ca "s-a implicat in activitatea de colectare a sumelor de bani prin intermediul comisionarilor vamali Dragos Iulian Tudoran si Valentin Tiripan", dar si ca "a intervenit" la Liviu Durbac, seful Biroului Vamal Constanta Sud-Agigea, pentru a ajuta o firma sa importe ilegal marfuri subevaluate.

Bogatu este acuzat ca, in 22 octombrie 2010, "a ordonat blocarea completa a tuturor marfurilor importate prin Biroul Vamal Constanta-Sud Agigea, pentru a-i determina pe intermediarii vamali Marin Dodu, actionar la SC Fotbal Club Progresul Bucuresti SA, si Akram Nasser Abdel Rahman Bani Mustafa sa isi achite «taxele» catre membrii grupului infractional".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Eugen Bogatu,
lider,
Banias,
Mironescu
/actualitate/eugen-bogatu-liderul-grupului-din-care-faceau-parte-banias-si-mironescu-8282224
8282224
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.