Este oficial. Una dintre ţările cel mai grav afectate de coronavirus din Europa prelungeşte carantina pentru a cincea oară

Postat la 21 mai 2020 1526 afişări

Este oficial. Una dintre ţările cel mai grav afectate de coronavirus din Europa prelungeşte carantina pentru a cincea oară

Prim ministrul spaniol, Pedro Sanchez, a anunţat că va extinde pentru a cincea oară carantina în Spania, care va dura până pe 6 iunie, relatează El Pais, citat de France24.

Conform El Pais, măsurile restrictive, instituite ca urmare a epidemiei COVID-19, se vor extinde pentru încă două săptămâni, a anunţat guvernul spaniol.

Extinderea măsurilor a fost adoptată cu 167 de voturi pentru şi 162 de voturi împotrivă. Aceasta înseamnă că restricţiile, printre cele mai dure din Europa, vor continua să fie aplicate în Spania până pe 6 iunie la miezul nopţii. Această decizie nu a fost pe placul cetăţenilor din Spania şi vor mai suporta măsurile restrictive, care i-au ţinut în condiţii de izolare, închişi în case.

Anunţul guvernului iberic

"Spaniolii au oprit virusul împreună ... nimeni nu are dreptul să irosească ceea ce am obţinut în aceste lungi săptămâni de închisoare. Sunteţi epitetul haosului şi cel mai rău este că nu sunteţi în imposibilitatea de a proteja poporul spaniol fără a apela la acest această izolare brutală", a spus Pedro Sanchez, relatează France24.

Însă Sanchez a spus că lupta nu s-a încheiat şi că extinderea restricţiilor a fost „singura modalitate posibilă de a lupta eficient împotriva virusului”, spunând că mai există „sute de cazuri noi în fiecare zi”, a spus premierul conform France 24.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spania,
anunt,
premier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.