Este oficial: Parlamentul a adoptat majorarea alocaţiei pentru copii de la 84 la 150 lei

Postat la 14 februarie 2019 203 afişări

Parlamentul a adoptat joi un amendament al PNL care prevede majorarea alocaţiei copiilor, cu vârsta cuprinsă între 2 şi 18 ani, de la 84 de lei la 150 de lei. Grupurile parlamentare ALDE au cerut reluarea votului, din motive tehnice.

Este oficial: Parlamentul a adoptat majorarea alocaţiei pentru copii de la 84 la 150 lei

„Amendandamentul PNL susţinut de familiile din România, de peste 4.5 milioane de copii a trecut. Le mulţumesc tuturor celor care au votat pentru. Este Victoria societăţii româneşti care a pus presiune pe parlamentarii guvernării care nu au ascultat unii dintre ei de ordinele lui Dragnea. Nu este majorarea nici a lui Dragnea, nici a PSD. Este amendamentul PNL şi victoria românilor. Amendamentul prevede creşterea alocaţiilor de la 84 de lei la 150 de lei pentru copiii care au vârsta de 2 şi 18 ani, iar pentru copiii care au vârsta de o lună şi doi ani vor primi de la 200 de lei la 300 de lei alocaţie majorată”, a declarat Robert Sighiartău, după votul din plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

 

Parlamentarii au votat amendamentul cu 123 de voturi pentru şi 119 voturi împotrivă.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copii,
majorare,
alocatie,
adoptare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.