Este oficial: ANAF a publicat formularele pentru bilanţurile anului 2020

Autor: Alexandru Nanu Postat la 12 februarie 2021 199 afişări

Este oficial: ANAF a publicat formularele pentru bilanţurile anului 2020

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat, pe site-ul instituţiei, formularele electronice pentru situaţiile financiare anuale şi pentru raportările contabile anuale, conform de pe site-ul ANAF.

Mai exact este vorba despre formularele S1002-S1003-S1005 Situaţii financiare anuale la 31 decembrie 2020 şi formularul S1004 - Raportări contabile anuale la 31 decembrie 2020.

Formularele electronice pentru situaţiile financiare anuale şi pentru raportările contabile anuale pot fi descărcate de AICI.

Formularele trebuiesc depuse de firme până la sfârşitul lunii mai a anului 2021.

Situaţii financiare anuale la 31 decembrie 2020 se depun la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice, în format hârtie şi în format electronic sau numai în formă electronică pe portalul www.e-guvernare.ro, având ataşată o semnătură electronică extinsă, situaţiile financiare anuale, raportul lor, raportul cenzorilor sau raportul auditorilor financiari, după caz.

Raportări contabile anuale la 31 decembrie 2020 se depun la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice, în format hârtie şi în format electronic sau numai în formă electronică pe portalul www.e-guvernare.ro, având ataşată o semnătură electronică extinsă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lista,
publicare,
caz,
anaf,
datorii,
firme

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.