Erste: Politicienii au şansa să ducă România în topul statelor din ECE, dar o risipesc "în stil mare"

Postat la 30 iulie 2010 19 afişări

Politicienii din România au şansa să aducă statul printre principalele ţări din Europa Centrală şi de Est, dar o risipesc "în stil mare", a declarat, joi, preşedintele şi directorul general al grupului austriac Erste Bank, Andreas Treichl.

Întrebat despre listarea BCR, Treichl a spus că România are probleme mai mari decât listarea unei bănci.

"Cred că preşedintele şi Guvernul ar trebui să se asigure că lucrează împreună şi că reuşesc în sfârşit să arate românilor că au ţară sub control şi să nu mai dea vina pe oficiali că nu sunt profesionişti", a afirmat şeful grupului austriac, într-o conferinţă de presă.

El consideră că România este una dintre puţinele state din Europa care au "o asemenea şansă" să iasă din recesiune mai repede şi mai bine decât orice alt stat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
politicieni,
Erste Bank,
sansa
/actualitate/erste-politicienii-au-sansa-sa-duca-romania-in-topul-statelor-din-ece-dar-o-risipesc-in-stil-mare-6747163
6747163
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.