Erste Bank, desemnată ”cea mai bună bancă din Europa Centrală şi de Est pe segmentul de clienţi bogaţi” de revista The Banker

Autor: Roxana Rosu Postat la 04 noiembrie 2019 60 afişări

Erste Bank a fost desemnată ”Cea mai bună bancă din Europa Centrală şi de Est pe segmentul de clienţi bogaţi” în ediţia din 2019 a Global Private Banking Awards, organizate de revistele The Banker şi PWM, ambele parte a grupului Financial Times.

Erste Bank, desemnată ”cea mai bună bancă din Europa Centrală şi de Est pe segmentul de clienţi bogaţi” de revista The Banker

Erste Bank  a fost desemnată ”Cea mai bună bancă din Europa Centrală şi de Est pe segmentul de clienţi bogaţi” în ediţia din 2019 a Global Private Banking Awards, organizate de revistele The Banker şi PWM, ambele parte a grupului Financial Times.

De asemenea, Erste a primit această distinţie şi în Austria şi Croaţia.

”Este o mare onoare să primim această distincţii pentru al şaselea an consecutiv”, a spus András Kállay, şeful departamentului Private Banking CEE Competence Center la Erste Group.

Valoarea activelor administrate de zona de private banking a Erste a crescut anul trecut cu 6,3%, la 22,6 miliarde euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
erste,
banca,
bogati,
clienti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.