Enigmaticul Kim Jong-un, noul lider nord-coreean

Postat la 19 decembrie 2011 30 afişări

La mai puţin de 30 de ani, enigmaticul Kim Jong-un, cel mai tânăr dintre fiii fostului lider nord-coreean Kim Jong-il, accede la conducerea singurei dinastii comuniste din lume, dotată cu arma nucleară, fără a lăsa nimic să se afle despre personalitatea sau intenţiile sale.

Luni, cel a cărui imagine de adult nu era cunoscută de nimeni până acum un an, a fost desemnat să asigure succesiunea tatălui său, la câteva minute după anunţul decesului acestuia. "Toţi membrii Partidului (Muncitorilor-n.r.), militarii şi publicul trebuie să respecte fidel autoritatea camaradului Kim Jong-un şi să protejeze şi să consolideze frontul unit al partidului, armatei şi publicului", a cerut agenţia oficială nord-coreeană KCNA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coreea de nord,
kim jong,
lider,
nuclear
/actualitate/enigmaticul-kim-jong-un-noul-lider-nord-coreean-9073713
9073713
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.