Endava vrea să depăşească 1.000 de angajaţi în trei ani

Postat la 10 ianuarie 2013 28 afişări

Compania de servicii IT Endava are în plan să depăşească 1.000 de angajaţi în următorii trei ani, după ce a atins un număr de peste 660 de angajaţi în România anul trecut, dublu faţă de 2011, potrivit directorului executiv John Cotterell.

Cu peste 660 de angajaţi în birourile din Cluj-Napoca, Iaşi şi Bucureşti, compania se numără printre cei mai activi angajatori din domeniul IT la nivel naţional. Endava a inaugurat un nou sediu în Capitală la sfârşitul anului trecut, majorând totdată spaţiile de birouri la peste 2.000 de metri pătraţi în fiecare dintre locaţiile sale de pe piaţa locală.

"Creşterea Endava este rezultatul unor iniţiative locale importante de recrutare şi a investiţiilor în oameni, derulate inclusiv prin intermediul programului propriu Endava University. Comparativ cu cei 340 de angajaţi, cât număra Endava în România în ianuarie 2012, aproape ne-am dublat numărul de angajaţi. În prezent, avem peste 310 de angajaţi la Cluj-Napoca, 225 de angajaţi la Iaşi şi 125 în noul nostru sediu din Bucureşti", a declarat John Cotterell, directorul executiv al Endava.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Endava,
John Cotterell
/actualitate/endava-vrea-sa-depaseasca-1-000-de-angajati-in-trei-ani-10447526
10447526
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.