Emanuel Ungureanu (USR), după demisia lui Orban: A plecat catastrofa

Autor: Andreea Tobias Postat la 07 decembrie 2020 691 afişări

„A plecat catastrofa, Ludovic Orban, un monument de aroganţă şi atotsuficienţă”, scrie deputatul Emanuel Ungureanu (USR).

Emanuel Ungureanu (USR), după demisia lui Orban: A plecat catastrofa

„A plecat catastrofa, Ludovic Orban, un monument de aroganţă şi atotsuficienţă. Sub Orban s-a furat masiv în timpul pandemiei, Tătaru a numit şefi de pompe funebre la şefia spitalelor, s-a refuzat testarea masivă, s-a împânzit aparatul administrativ de analfabeţi de la PNL, amante şi pile, PNL s-a umplut de pesedişti care au votat legile anti justiţie ai lui Dragnea, au basculat 120 de primari pesedişti”, a scris imediat după demisia premierului deputatul Emanuel Ungureanu (USR).

Acesta îşi manifestă speranţa ca PNL să vină cu „un nume greu, serios, ca prim-ministru, de la Ilie Bolojan în sus”.

„Vrem să fim parteneri la guvernare cu un PNL responsabil. Gata cu guvernarea la birt, se prăbuşeşte ţara”, scrie Ungureanu.

Premierul Ludovic Orban a anunţat că a decis să îşi depună mandatul de premier.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ungureanu,
orban,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.