Elizabeth Hurley a purtat o rochie a designerului român Lorena Sârbu, la o petrecere la Cannes

Autor: Departamentul Life Postat la 19 octombrie 2014 84 afişări

Actriţa britanică Elizabeth Hurley a purtat o rochie a designerului român Lorena Sârbu la o petrecere organizată în cadrul ediţiei din acest an a Mipcom, cel mai mare târg internaţional de televiziune, care este organizat la Cannes în fiecare toamnă, informează un comunicat.

Elizabeth Hurley a purtat o ţinută de culoarea piersicii, fără bretele, cu aplicaţii de mărgele. Rochia face parte din colecţia primăvară/ vară 2014 semnată de designerul român stabilit la Hollywood Lorena Sârbu.

Actriţa britanică Liz Hurley este cunoscută pentru rolurile din "Pact cu diavoliţa/ Bedazzled" şi "Austin Powers şi organizaţia secretă/ Austin Powers: International Man of Mystery".

Printre vedetele care au purtat ţinute semnate Lorena Sârbu se numără Jennifer Lopez, Barbra Streisand, Olga Kurylenko, Eva Longoria, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan şi Toni Braxton.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ELIZABETH HURLEY,
ROCHIE,
LORENA SÂRBU
/actualitate/elizabeth-hurley-a-purtat-o-rochie-a-designerului-roman-lorena-sarbu-la-o-petrecere-la-cannes-13414577
13414577
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.