Elevii încep luni "Şcoala altfel", iar apoi intră în vacanţa de primăvară

Postat la 06 aprilie 2014 39 afişări

Elevii intră, luni, în săptămâna "Şcoala altfel", dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, urmată de vacanţa de primăvară, care se va încheia în 22 aprilie, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educaţiei.

Elevii încep luni "Şcoala altfel", iar apoi intră în vacanţa de primăvară

Săptămâna "Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!", programată anul acesta în intervalul 7 - 11 aprilie, lasă cadrelor didactice libertatea de a alege activităţile în care să fie implicaţi copiii, în afara celor cotidiene de la şcoală.

Elevii au astfel ocazia atât să se recreeze (la teatru, film, muzee, evenimente sportive etc.), cât şi să afle lucruri noi prin vizite la sedii de instituţii publice ai căror angajaţi le prezintă, cu acest prilej, "secretele" meseriei lor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/elevii-incep-luni-scoala-altfel-iar-apoi-intra-in-vacanta-de-primavara-12413343
12413343
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.