METEO. Cod galben de vânt puternic pentru Bucureşti şi mai multe regiuni din ţară (actualizat ora 21)

Postat la 05 aprilie 2014 115 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o serie de avertizări cu cod galben pentru mai multe regiuni ale ţării, după cum urmează:

METEO. Cod galben de vânt puternic pentru Bucureşti şi mai multe regiuni din ţară (actualizat ora 21)

În judeţul Ilfov şi Municipiul Bucureşti, local în judeţele Giurgiu, Dîmboviţa se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze la rafală ce vor atinge şi depăşi 55-65 km/h. Avertizarea expiră la ora 24.00.

Pe arii extinse în judeţele Dolj şi Olt, inclusiv municipiileCraiova, Băileşti, Slatina şi Caracal; în jumătatea sudică a judeţului Vâlcea, inclusiv municipiul Drăgăşani, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge şi depăşi la rafală 60-70 km/h. Avertizarea expiră duminică la ora 4.00.

În judeţul Caraş-Severin, îndeosebi jumătatea sudică şi zona de munte, se vor semnala intensificări de vânt care la rafală vor atinge şi depăşi 60 km/h. La munte, viteza la rafală va depăşi 90 km/h. Avertizarea expiră duminică la ora 3.00.

În judeţul Teleorman şi în sudul judeţelului Argeş se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze la rafală ce vor atinge şi depăşi 55-65 km/h. Avertizarea expiră la duminică la ora 2.00.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
anm,
cod galben,
regiuni,
vant,
intensificare,
rafala
/actualitate/meteo-cod-galben-de-vant-puternic-pentru-bucuresti-si-mai-multe-regiuni-din-tara-actualizat-ora-21-12409262
12409262
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.