Elena Udrea: Peste 10.000 de turişti sunt în Poiana Braşov

Postat la 27 ianuarie 2013 27 afişări

Fostul ministru al turismului, Elena Udrea, se arată entuziastă faţă de afluxul de turişti pe care l-a constatat în aceste zile la Poiana Braşov, conchizând că investiţiile în infrastructura de turism pe care le-a făcut MDRT în timpul mandatului ei au dat roade.

"Peste 10.000 de turişti sunt în Poiana Braşov. Hotelurile sunt pline. Când văd aglomeraţia de pe pârtii, o dată în plus ştiu că merită toate criticile pe care le-am primit din partea actualei puteri pentru decizia de a investi în cel mai mare domeniu schiabil din România. Care se dovedeşte un mare succes!", scrie Udrea pe Facebook.

Potrivit Elenei Udrea, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a derulat, în mandatul său de ministru, investiţii de aproximativ 500 de milioane de lei în dezvoltarea infrastructurii turistice şi sportive în staţiunile şi localităţile turistice montane. În perioada 2010-2011 au fost construite 12 pârtii noi şi au fost extinse şi reamenajate alte 15 pârtii, au fost construite 9 instalaţii noi de transport pe cablu şi 21 de sisteme de producere a zăpezii artificiale.

"In acelaşi context, am alocat peste 200 milioane de lei investiţiilor în dezvoltarea infrastructurii turistice şi sportive în staţiunile şi localităţi turistice necesare organizării pe Valea Prahovei, în luna februarie a acestui an, a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE)", arată fostul ministru. Astfel, în Poiana Braşov au fost făcute investiţii de aproximativ 120 milioane lei, la Sinaia de 30 milioane lei, la Buşteni de 20 milioane lei, investiţiilor în infrastructura de schi de la Azuga le-au fost alocate 15 milioane lei, iar la Râşnov au fost investite cca 60 milioane lei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/elena-udrea-peste-10-000-de-turisti-sunt-in-poiana-brasov-10524058
10524058
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.