El va fi viitorul preşedinte al României? Eduard Hellvig, candidatul comun al PSD şi PNL la prezidenţiale (Surse)

Postat la 17 septembrie 2023 380 afişări

El va fi viitorul preşedinte al României? Eduard Hellvig, candidatul comun al PSD şi PNL la prezidenţiale (Surse)

Anul 2024 cu toate rândurile sale de alegeri bate deja la uşă, astfel că apar din ce în ce mai multe informaţii cu cine ar putea fi viitorul preşedinte al României, în condiţiile în care nimeni nu şi-a anunţat încă o candidatură sigură.

Cu toate acestea, apar deja primele semne din interiorul politicii româneşti. Publicaţia Active News citează spusele jurnalistului Liviu Alexa şi arată cu degetul spre Eduard Hellvig ca fiind candidatul comun al PSD şi PNL la alegerile prezidenţiale de anul viitor, nimeni altul decât liberalul care din din martie 2015 pana în iulie 2023 a ocupat funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Eduard Hellvig va fi candidatul comun al PSD şi PNL la prezidenţiale

Astfel, jurnalistul Liviu Alexa a lansat pe Substack-ul său, Strict Secret, o informaţie pe surse cu adevărat interesantă cu privire la viitorul preşedinte al României.

„EXCLUSIV: Hellvig, candidatul comun al PSD şi PNL la prezidenţiale.

S-au “spart” deja în presă discuţiile despre listele comune pe care PSD şi PNL vor să le creioneze în vederea celor 4 ture de alegeri ce vor avea loc în 2024.

Pe fondul ascensiunii AUR, Ciolacu şi Ciucă au demarat discuţii confidenţiale despre acest proiect politic care se va numi Blocul Democratic.

”Normal că există discuţii. Facem politică. Eu cred că şi PSD şi PNL am adus o stabilitate în România. Eu aş merge şi la Comisia Europeană să avem candidat comun”, a declarat marţi Ciolacu.

Ce nu spune Ciolacu şi e mega secret va zice… Strict Secret: candidatul comun e deja ştiut şi se numeşte Eduard Raul Hellvig, 48 de ani, fostul şef al SRI.

Mişcarea este agreată şi de americani, şi de Bruxelles, convine ambelor partide (şi chiar dacă nu le convine, nu au ce face, căci ordinul vine de “sus”).

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
candidat,
hellvig,
pnl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.