Ei au luat partea leului din fondurile europene

Autor: Mihai Mitrica Postat la 17 iulie 2011 15 afişări

Institutul pentru Politici Publice sutine ca principalul partid de guvernamant, PDL, a depus si a castigat cele mai multe proiecte pentru Programul Operational Regional, conform studiului "Fondurile structurale, de la oportunitate de dezvoltare la buget de prada".

In studiul citat se sustine ca, in cazul acestui program, cele mai eficiente autoritati publice locale, consilii judetene sau locale sunt cele conduse de pedelisti. Astfel, PDL a depus 271 de proiecte, insumand aproximativ 1,37 miliarde de euro.

PSD a intocmit 236 de proiecte, cu o valoare totala de peste 967 milioane de euro, PNL - 83 de proiecte insumand circa 270 milioane de euro, UDMR a depus 44 de proiecte cu o valoare de 146 de miliane de euro, in timp ce Partidul Conservator a transmis un singur proiect, de aproximativ 1,25 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ei-au-luat-partea-leului-din-fondurile-europene-8501665
8501665
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.