Eficienţa Energetică în viaţa oamenilor din perspectiva anilor 2050

Postat la 24 aprilie 2024 40 afişări

Într-o lume din ce în ce mai limitată în resurse, comportamentul oamenilor privind modul în care îşi aleg echipamentele şi maşinile şi eficienţa energetică a clădirilor este o necesitate în zilele noastre. Eficienţa energetică nu înseamnă să stai pe intuneric şi în frig. Eficienţa energetică înseamnă să foloseşti resursele într-un mod responsabil faţă de mediu, faţă de generaţiile viitoare şi faţă de tine însuti.

Intra pe www.asociatiaenergiainteligenta.ro secţiunea „Eficienţa energetică în viaţa oamenilor în perspectiva anilor 2050” si urmăreşte sfaturile practice despre cum poţi creşte eficienţa energetică prin gesturi simple. Comportamentul responsabil al oamenilor poate  face  diferenţa. Fii parte din schimbare! Fii responsabil!

„Eficienţa energetică în viaţa oamenilor în perspectiva anilor 2050” este un program derulat de Asociaţia Energia Inteligentă, finanţat prin Mecanismul de finanţare Norvegian 2014‐2021, Programul pentru energie în România, apelul de proiecte - Cunoştinţe sporite privind energia regenerabilă şi eficienţa energetică - Sensibilizarea publicului larg şi formare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.