Ediţie limitată Allview X1 Xtreme mini

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 11 noiembrie 2014 365 afişări

Allview, brandul românesc numărul 1 în materie de smartphone-uri şi tablete de pe piaţă din România, lansează astăzi varianta mini a smartphone-ului X1 Xtreme, în ediţie limitată. Principalele caracteristici ale smartphone-ului sunt display-ul de 4,7” Full HD (469 ppi), procesorul Qualcomm Quad Core cu frecvenţa de 2,15 GHz, camerele de 16 MP şi 4MP şi designul. Spatele din aluminiu al fiecărui smartphone achiziţionat de către utilizatori va fi personalizat prin gravură cu textul preferat, serviciu oferit gratuit de Allview.

Ediţie limitată Allview X1 Xtreme mini

„X1 Xtreme mini este un smartphone în ediţie limitată, lansat cu ocazia împlinirii a 10 ani Allview,” a declarat Lucian Peticila, manager general al Allview.

Smartphone-ul este disponibil în două nuanţe metalizate, argintiu şi verde. Cele mai mici detalii dintr-o imagine vor fi redate de display-ul IPS OGS de 4,7” cu rezoluţie Full HD; ecranul este protejat de un strat de sticlă rezistent la zgârieturi şi şocuri.

Allview X1 Xtreme mini este echipat cu procesor Qualcomm Quad Core cu frecvenţă de 2,15 GHz, soluţia grafica Adreno 33 şi memoria RAM de 2 GB. Memoria flash disponibilă pentru stocarea fişierelor este de 16 GB. Device-ul dispune de amplificator audio Yamaha şi sistem DTS. Camera principală de 16 MP model OV 16825 are lentile de safir cu filtru antireflexie, LED Flash de mare intensitate luminoasă, filtru UV şi IR, iar suprafaţa senzorului CMOS este de 1/2,3. Camera dispune de funcţii precum fotografiere panoramică, HDR şi înregistrare video în format Full HD. Camera frontală de 4 MP model OV4688 are dimesiunea pixelilor de 2 Aµm.

Bateria SDI de 2200 mah a smartphone-ului X1 Xtreme mini asigură o capacitate cu până la 30% mai mare faţă de bateriile obişnuite cu aceeaşi dimensiune şi oferă până la 11 ore de convorbire. Device-ul rulează sistemul de operare Android 4.4.2, are GPS cu suport Glonass şi Wi-Fi 802.11ac (5G Wi-Fi).

Smartphone-ul Allview X1 Xtreme mini este disponibil începând de astăzi pe bază de precomandă, la preţul de 1299 lei.

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numărul 1 în România. În 2010, Allview a fost prima companie autohtonă care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pieţele IT&C din Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Grecia, Bosnia-Herzegovina şi Polonia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
smartphone,
lansare,
Allview,
Lucian Peticila
/actualitate/editie-limitata-allview-x1-xtreme-mini-13532960
13532960
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.