Iohannis, despre confruntarea cu Ponta: Pot să vă garantez că va exista o dezbatere

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 11 noiembrie 2014 92 afişări

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, marţi, că poate să garanteze că va exista o dezbatere cu contracandidatul său, Victor Ponta, săptămâna aceasta, deşi a precizat că nu ştie în ce format, el menţionând că trebuie să caute un dialog cu acesta.

Iohannis a precizat, la Kiss FM, că încă de la începutul campaniei electorale a afirmat că îşi doreşte o dezbatere cu Victor Ponta şi că o astfel de dezbatere este importantă.

„Voi folosi şi ziua de azi şi cea de mâine pentru a încerca să îl conving pe Victor Ponta, pe cei care îl consiliază sau îl împing din spate, să existe o dezbatere”, a mai spus Iohannis.

Despre percepţia că s-ar feri de o confruntare cu Victor Ponta, după ce i s-a oferit posibilitatea participării la cele patru televiziuni de ştiri, Klaus Iohannis a reafirmat faptul că dezbaterea trebuie să aibă loc într-un spaţiu public, pe o platformă care să fie accesibilă tuturor.

„Nu vrem să facem un spectacol. Am spus, vreau altfel de politică, fără spectacol steril şi cu soluţii. Dacă facem spectacol de dragul spectacolului şi nu de dragul dezbaterii, pentru că e totuşi vorba despre Preşedinţia României, aceste lucruri ar trebui rezolvate şi este păcat că nu am găsit, până acum, o cale”, a spus candidatul ACL.

„Nu mă las, până la urmă găsesc o soluţie şi îl fac pe Victor Ponta să accepte o dezbetere”, a continuat Iohannis.

El a precizat că nu este târziu şi că până vineri o să găsească o soluţie.

„Nu am încă o soluţie, trebuie să caut în continuare un dialog, nu există un dialog. Eu voi avea grijă să existe o dezbatere”, a mai afirmat Iohannis.

Întrebat cum va avea loc această confruntare, dacă nu renunţă la varianta unei dezbateri publice, Iohannis a afirmat: „Eu pot să vă garantez că va exista o dezbatere. Nu ştiu în ce format, sper în acest format pe care l-am descris. În această săptămână vă garantez că va fi. Vineri ar fi ultima zi”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
DEZBATERE,
/actualitate/iohannis-despre-confruntarea-cu-ponta-pot-sa-va-garantez-ca-va-exista-o-dezbatere-13529879
13529879
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.