Duşa, de Ziua Eroilor: 26 de militari români au căzut în teatre, libertatea se câştigă greu

Postat la 29 mai 2014 31 afişări

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, aminteşte, într-un mesaj de Ziua Eroilor, că în teatrele de operaţii au căzut la datorie 26 de militari români, iar gestul lor "ne-a învăţat încă o dată că libertatea se câştigă greu, iar viitorul copiilor noştri se apără cu sacrificii dureroase".

Duşa, de Ziua Eroilor: 26 de militari români au căzut în teatre, libertatea se câştigă greu

 "Ziua Înălţării Domnului este, prin tradiţie, o zi de rugăciune în memoria eroilor naţiunii române. Astăzi, în toată ţara, militarii, alături de cetăţeni, aduc omagiul tuturor celor care şi-au dat viaţa în marile războaie din istoria ţării noastre. Monumentele închinate eroilor sunt pentru noi locuri sacre. Sunt locuri în faţa cărora ne reculegem şi le vorbim copiilor noştri despre curaj şi despre patriotismul adevărat, dovedit prin fapte", se arată în mesajul ministrului.

El transmite "un gând bun militarilor români care îşi desfăşoară activitatea cu determinare în teatrele de operaţii, împlinind angajamentele ţării noastre asumate în cadrul comunităţii nord-atlantice".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dusa-de-ziua-eroilor-26-de-militari-romani-au-cazut-in-teatre-libertatea-se-castiga-greu-12661361
12661361
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.