Iaşi: Anchetă după ce mai multe persoane au reclamat că au fost păgubite de dealerul autorizat Honda

Postat la 28 mai 2014 87 afişări

Poliţiştii ieşeni au declanşat o anchetă după ce mai multe persoane au reclamat că au plătit integral sau sume în avans pentru autoturisme sau motociclete Honda, însă dealerul autorizat al companiei din Iaşi, Hachi Motors SRL, nu le-a mai livrat autovehiculele, şi nici nu le-a înapoiat banii.

Iaşi: Anchetă după ce mai multe persoane au reclamat că au fost păgubite de dealerul autorizat Honda

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Alexandru Chelaru, acest caz a fost preluat de ofiţerii de la Investigarea fraudelor, până în prezent neexistând un număr exact al persoanelor care au fost păgubite.

"Nu am reuşit să obţinem un număr concret al celor care au depus plângere pentru că unii dintre ei au fost la secţii diferite sau la OPC. Cazul a fost preluat de ofiţeri din cadrul secţiei de investigare a fraudelor de la IPJ Iaşi, acum se fac verificări şi cercetări pentru a stabili cu exactitate toate persoanele prejudiciate. A fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru infracţiunea de înşelăciune şi se fac cercetări pentru a se stabili situaţia de fapt, în urma rezultatului acestora urmând a fi dispuse măsuri în consecinţă", a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX Alexandru Chelaru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iasi-ancheta-dupa-ce-mai-multe-persoane-au-reclamat-ca-au-fost-pagubite-de-dealerul-autorizat-honda-12660193
12660193
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.