După Suedia, şi Olanda susţine aderarea României la Schengen

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 decembrie 2022 33 afişări

După Suedia, şi Olanda susţine aderarea României la Schengen

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, anunţă că şi Olanda susţine  aderarea României la Schengen: „ Dialogul politic foarte strâns cu partenerii olandezi de la toate nivelurile a contribuit la fundamentarea unei abordări favorabile”.

„Mă bucur să salut evaluarea şi poziţia pozitivă de astăzi a guvernului olandez în sprijinul aderării României la Schengen . Dialogul politic foarte strâns cu partenerii olandezi de la toate nivelurile a contribuit la fundamentarea unei abordări favorabile”, scrie pe Twitter Bogdan Aurescu.

Prin poziţia comisiei abilitate din Parlamentul Suediei se confirmă sprijinul acestei ţări pentru intrarea României în Schengen.

Decizia finală va fi adoptată de Consiliul UE pentru Justiţie şi Afaceri Interne, la 8 decembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aurescu,
olanda,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.