Dupa ce a stat de Craciun si Anul Nou dupa gratii, Andrei Placinta scapa de arest

Postat la 06 ianuarie 2011 13 afişări

Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi, ca Andrei Placinta, fiul senatorului PDL Sorina Placinta, sa fie cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat de tentativa de omor calificat, talharie, loviri sau alte violente, distrugere si tulburarea linistii publice.

Instanta a admis astfel contestatia lui Andrei Placina la decizia din decembrie 2010 a Tribunalului Bucuresti de a prelungi mandatul de arestare a acestuia. Recursul lui Andrei Placinta s-a judecat miercuri, el declarandu-le judecatorilor ca nu a vrut sa calce pe nimeni cu masina si ca a cautat-o pe fosta lui prietena pentru a recupera o datorie. El a mai spus ca incidentul din 6 decembrie 2010 a fost doar o cearta intre tineri si ca procurorii au exagerat in prezentarea probelor, cerand astfel sa fie eliberat din arest.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dupa-ce-a-stat-de-craciun-si-anul-nou-dupa-gratii-andrei-placinta-scapa-de-arest-7868620
7868620
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.